14 maart 2007

Hoeveel kost het om een dichte trap met tapijt te stofferen?

Voor een dichte trap heeft u gemiddeld 2,5 mtr tapijt nodig. Voor een frisétapijt, i.v.m. vleugrichting voor een trap met draai, nemen wij voor de zekerheid 3.00 mtr (vooral met de bredere trappen van nieuwbouw). Trappen zijn vrijwel nooit precies uit te rekenen qua snijverlies, dus er zal altijd iets overblijven, voor matjes enz. Om een trap te stofferen met tapijt moet u rekenen al gauw vanaf €250.00, incl. materiaal,legkosten, lijm, BTW.

1 opmerking:

Marvic.biz zei

Ondertapijt is aan te raden omdat het de comfort/geluid verhoogt en de levensduur van het tapijt verlengd. Absoluut de geringe extra investering waard.

Uiteraard betaalt men voor kwaliteit en de prijzen voor tapijt zijn varieërend, maar vanaf €40.00/str.mtr moet u wel rekenen, voor een trap-geschikt tapijt.

Tapijt is echt een persoonlijke keus. Vanwege de legservice heeft Floorstyle geen showroom. Het wordt dus heel moeilijk om tastbare producten zoals tapijt online aan te bieden. Daarom wordt de vloerbedekking vaak door de klant zelf geregeld.

Bij het doorgeven van gewenste kleur en design naam van bekende merken zoals Bewe of Bonaparte, kan er tapijt bij de legservice geleverd worden.

Met hun ruime keus voor elk budget, kunt u misschien bij Carpetright terecht.